Cloud boekhoudsoftware van Exact

Exact is een marktleider in België op gebied van business software en meer bepaald rond het automatiseren van verschillende processen zoals boekhoud- en financiële processen maar eveneens ERP- en CRM-processen.

De basis wordt gevormd door de boekhouding met een geîntegreerd CRM-pakket. Daarnaast beschikt Exact ook over geïntegreerde pakketten voor productie, handel, projectmanagement en urenregistratie.

Wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden van deze software? Of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende demo? Lees dan zeker even verder of neem contact op.

 

Tijd winnen met een cloud boekhoudpakket

Op welke manier kan een boekhoudpakket nu tijd winnen denkt u. Het is mogelijk door gebruik te maken van Exact Online. Deze software beschikt over enkele slimme functionaliteiten die gebundeld worden onder de term “no hands accounting”.

Achter de schermen draait er een accounting robot mee die ervoor zorgt dat een aantal handelingen automatisch worden uitgevoerd.

Tegelijk kan deze software zeer eenvoudig koppelen met uw accountant. Op die manier wint zowel u als uw accountant tijd mbt het inboeken of onderling communiceren.

 

Vlotte implementatie van Exact Online

Door de opgebouwde kennis en ervaring, zorgt KOPILO voor een vlotte implementatie van de cloudsoftware van Exact Online.

  • We implementeren de software van A tot Z. Dit wil zeggen dat we zowel de opstart verzorgen alsook de recuperatie van basisgegevens en historische gegevens uit andere software. Op die manier verliest u geen gegevens uit het verleden.

  • Layouts van documenten (facturen, betalingsherinneringen, …) worden eveneens ingesteld op maat van uw onderneming.

  • We voorzien ook in een grondige en uitgebreide opleiding voor al uw medewerkers. Dit kan individueel of in groep worden georganiseerd.

  • We verzorgen de koppeling met een kassasysteem, webshop, bouwsoftware, weegbrug, planningsoftware of rapportage-systeem.

  • Ook met al uw vragen kunt u nog steeds bij ons terecht.

 
Vorige
Vorige

Tijd voor nieuwe boekhoudsoftware

Volgende
Volgende

Uw openstaande klanten onder controle houden