Tijd voor nieuwe boekhoudsoftware

Vaak is het moeilijk om een geschikt moment te vinden om van boekhoudsoftware te veranderen. Als ondernemer ben je hier dan ook niet dagelijks mee bezig en staat dit te ver van de corebusiness. Echter kan nieuwe boekhoudsoftware net zorgen voor de volgende stap die de onderneming moet zetten.

Wil je meer te weten te komen over de mogelijkheden van de huidige boekhoudsoftware op de markt? Of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende demo? Lees dan zeker even verder of neem contact op.

 

Digitaal werken

Boekhoudsoftware beperkt zich vandaag de dag niet enkel tot het voeren van de klassieke boekhouding zoals iedereen dit kent. Boekhoudsoftware beschikt ondertussen over tal van nieuwigheden zoals digitaal werken, geautomatiseerd inboeken van documenten, crm-beheer, automatische opvolging van aanmaningen, visuele voorstelling van rapporten, …

 

Op welk moment veranderen?

Maar wanneer veranderen we dan van boekhoudsoftware? En welke boekhoudsoftware is het meest geschikt? KOPILO helpt je als ondernemer om de juiste keuze te maken en het traject te bepalen om de omschakeling van het oude pakket naar het nieuwe pakket vlot te laten verlopen.

De meeste boekjaren sluiten af op het einde van het kalenderjaar. Denk je er dus al enige tijd over na om van boekhoudsoftware te veranderen, dan is het nu het moment om dit traject op te starten.

Neem dus snel contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken en het volgende boekjaar reeds met nieuwe software te kunnen starten.

 
Vorige
Vorige

Aankoopfacturen digitaal verwerken

Volgende
Volgende

Cloud boekhoudsoftware van Exact